Fotótapéta - Urban Ornamentation

Új termék

Tartós, víz és karcálló, falra ragasztható "Urban Ornamentation" flíz fotótapéta. Az inspiráló motívummal ellátott Urban Ornamentation című fotótapéta hatásosan díszít minden helyiséget.

Bővebb leírás

raktáron

10 195 Ft‎ (bruttó)

Termék infórmáció

Tartós, víz és karcálló, falra ragasztható "Urban Ornamentation" flíz fotótapéta. Az inspiráló motívummal ellátott Urban Ornamentation című fotótapéta hatásosan díszít minden helyiséget. A flíz tapéták ragasztással kerülnek rögzítésre. Minden helyiségben felragasztható, még fürdőszobában vagy konyhában is. Flíz tapéta, fényes bevonat. A 100%-os flíz eltakarja a fal apró egyenetlenségeit. Egy melegítő szigetelő réteget alkot, de lehetővé teszi a fal lélegzését. A vízálló nyomtatás nagyon tartós.


Magas minőségű nyomtatás

Az egyedi technológiájú 600 dpi felbontású digitális nyomtatás, valamint az élénk színek azt eredményezik, hogy a flíz fotótapéta kitölti és megnagyobbítja az Ön házának belsejét.


Egyszerű felszerelés

A fotótapéta könnyedén rögzíthető, 50 cm-es sávokból rakódik össze.


Környezetbarát és biztonságos

A biztonságos anyagok használatára való tekintettel mintáinkat a hálószobádba, valamint a gyermekeid szobájába is tudjuk ajánlani.


Biztonságos csomagolás

A fotótapéta fel van tekerve és gyárilag egy kartontubusba van csomagolva, mely biztonságossá teszi a szállítást. Mindegyik tubus tartalmazza a felragasztásra vonatkozó utasításokat.


Súly: 120 g/m2

1 tekercs szélessége: 50 cm

nyomtatási technológia: lézeres (termikusan tartósított nyomtatás)


Pattern: f-C-0029-j-b
Size: 50x1000
Type: wallpaper

Hasonló termékek