Fotótapéta - Patchwork

Új termék

Tartós, víz és karcálló, falra ragasztható "Patchwork" flíz fotótapéta. Az inspiráló motívummal ellátott Patchwork című fotótapéta hatásosan díszít minden helyiséget.

Bővebb leírás

raktáron

10 195 Ft‎ (bruttó)

Termék infórmáció

Tartós, víz és karcálló, falra ragasztható "Patchwork" flíz fotótapéta. Az inspiráló motívummal ellátott Patchwork című fotótapéta hatásosan díszít minden helyiséget. A flíz tapéták ragasztással kerülnek rögzítésre. Minden helyiségben felragasztható, még fürdőszobában vagy konyhában is. Flíz tapéta, fényes bevonat. A 100%-os flíz eltakarja a fal apró egyenetlenségeit. Egy melegítő szigetelő réteget alkot, de lehetővé teszi a fal lélegzését. A vízálló nyomtatás nagyon tartós.


Magas minőségű nyomtatás

Az egyedi technológiájú 600 dpi felbontású digitális nyomtatás, valamint az élénk színek azt eredményezik, hogy a flíz fotótapéta kitölti és megnagyobbítja az Ön házának belsejét.


Egyszerű felszerelés

A fotótapéta könnyedén rögzíthető, 50 cm-es sávokból rakódik össze.


Környezetbarát és biztonságos

A biztonságos anyagok használatára való tekintettel mintáinkat a hálószobádba, valamint a gyermekeid szobájába is tudjuk ajánlani.


Biztonságos csomagolás

A fotótapéta fel van tekerve és gyárilag egy kartontubusba van csomagolva, mely biztonságossá teszi a szállítást. Mindegyik tubus tartalmazza a felragasztásra vonatkozó utasításokat.


Súly: 120 g/m2

1 tekercs szélessége: 50 cm

nyomtatási technológia: lézeres (termikusan tartósított nyomtatás)


Pattern: f-A-0066-j-b
Size: 50x1000
Type: wallpaper

Hasonló termékek