Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Lépcsők a falon – igazán különleges dekoráció az otthonodba

113 Olvasta 4 Kedvelők

Sokat gondolkoztál már azon, hogy lehetne egy kicsit tágítani a helyet a lakásodban? Ha úgy érzed, zsúfolt a hálószobád, szűkös a nappalid, túl kicsi az előtér, szívesen átalakítanád a fürdőszobát vagy feldobnád valamivel a konyhát, akkor ezeket a lépcsős fotótapétákat neked találták ki!

Most azon gondolkozol, hogy segíthet a tér kiszélesítésében bármilyen lépcső, igaz? Nos, ehhez ne egy panellakáshoz vezető lépcsőházat vagy egy kopott falépcsőt képzelj el! Gondolkodj letisztult színekben, grandiózus, térhatású ábrázolásban és egyedi fotótapétákban! Fehér vagy zöld csigalépcső? Azonnal a falra vele!

Mit kell tudni a fotótapétákról?

A legjobb bennük az, hogy bármilyen helységben felragaszthatóak. Álmodj egyedi dekorációt a konyhába, fedezd fel a fürdőszobádban rejlő lehetőségeket, vagy varázsolj különleges hangulatot a nappaliba, az előtérbe vagy a hálószobába! A fotótapéták tartósak, víz- és karcállóak, így ez a különleges fal sokáig otthonod éke lesz. Előzetes munkálatok nem szükségesek hozzá, ugyanis a tapéta a fal apró egyenetlenségeit is elfedi, de nem gátolja meg a fal légzését. Így hiába van gőz a konyhában vagy pára a fürdőszobában, sem a tapéta leválásától, sem pedig a penészedéstől nem kell tartanod.

Hogy nézne ki egy lépcső a nappaliban?

Az a jó a lépcsőket ábrázoló fotótapétákban, hogy gyakorlatilag bármilyen lakberendezési stílushoz illeszkednek. Lehet az otthonod modern vagy klasszikus, letisztult vagy zsúfolt, a lépcsők minden esetben feldobják a teret. Érdemes a tapéta színének megfelelő dekorációs elemekkel kiegészíteni a lakást: egy- egy jól elhelyezett párna, gyertya, éjjelilámpa vagy szőnyeg olyan apró, ám fontos részletek, melyekkel szinte új otthont teremtethetsz magadnak.

Térhatású tapéták

Hogy láss neki az új dekoráció megvalósításához?

Először is találd ki, hova szeretnéd feltenni a választott fotótapétát! Érdemes olyan, nagyobb felületet választani, amelyre bőven elfér a lépcsős kép. Bátran gondolkozz a bútorok átrendezésén is, hiszen most bármit megtehetsz! Told át az ágyat, helyezd át a szekrénysort, vásárolj új kiegészítőket és varázsold újjá az otthonodat anélkül, hogy egy komplett brigád dolgozna rajta napokon keresztül. Ha a fürdőszobába vagy a konyhába kerül a tapéta, akkor is bátran játszhatsz az elemekkel! A fotótapétához színben passzoló kaspóba pakolt friss fűszernövények remek hangulatot teremtenek a főzéshez, míg néhány különleges gyertya külön örömmé varázsolja a fürdést. Hidd el, magad is meglepődsz majd, mikor meglátod, mennyire kitágítja a teret egy lépcsős fotótapéta!

Térhatás tapétával

Egyedülálló 3D hatás

A lépcsők ráadásul nem csak a teret tágítják, hanem a világokat is összekapcsolhatják: a kádban ülve, vagy a nappaliban pihenve óhatatlanul is megindul az ember képzelete. Vajon hová vezetnek ezek a lépcsők? Mi várna rád, ha elindulhatnál rajtuk? Kik élnek a lépcső túlvégén – és vajon ők is gondolnak-e néha rád? Megannyi lehetőség arra, hogy szabadjára engedd a képzeleted és új dimenziókat adj a lakásodhoz!

Lépcsők a lakberendezésben

3D hatású tapéták

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.