Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Kreatív inspiráció 2018 az év színe

136 Olvasta 4 Kedvelők

Tavaly a Pantone a természet felé fordult, így választotta az év színének a lombzöldet. 2018-ban ugyanakkor egy telített színű lilát kis kék árnyalattal, mely elragad a végtelen kozmosz és a távoli galaxisok világába - ez lett az Ultra Violett avagy a Pantone 18-3838 TCX

Pantone 2018

Hogyan lehet kombinálni az Ultra Violet-et?

Első pillantásra az ibolya meglehetősen nehéz színnek tűnik a többi színnel való harmonizálásban, de leginkább az őszi színekkel tudod kombinálni: szürke, bézs, zöld árnyalatok, krém vagy kávé színek. További színek melyekkel különleges párost alkothat, -kobalt, barna vagy bíbor; de egyedi összhangot teremthet a rózsaszínnel, mentával vagy egy finom türkizzel.

Viola a glamour és a provence stílusban.

Az ultra viola nagyszerűen illik a glamour stílushoz. Ha szereted ezt az erős színt bátran választhatod a falak festésére, tapétázáshoz. Remekül összhangba hozható a feketével, ezüsttel vagy akár ar arannyal.

Ultra Violett - Óvárdesign

Remek választás a provence stílushoz, hiszen tökéletesen illik a stílus kedvelt levendula színéhez. Ez a csodás szín gyönyörűen mutat egy fehér vagy bézs környezetben.

Óvárdesign inspirációk Ultra Violett színekkel.

Mint említettük ez a szín remekül használható a lakberendezésben, de ügyesen kell alkalmazni a belső térben. Válasszunk egy falat ennek az intenzív színnek, mely vissza köszönhet a további lakberendezési kiegészítőkben, fali képeken, párnákon.

Mivel 2018 színe a jövő felé mutat, remekül alkalmazható a nagyvárosi stílusban. Inspiráció New York képével.

Az Ultra Violet ideális szín lehet a hálószobádban, ahol olyan légkört teremt, amely elősegíti a pihenést és kedvező hatással van az idegrendszerre.

A 2018-as évi Violet nem csak szezonális szín - érdemes alkalmaznod az irodába vagy üzletedbe, mert ösztönözni fogja a kreativitást. Választhat egy vászonképet, lehetőleg modern motívumokkal, amely megfelel a szoba jellegének, ugyanakkor univerzális dekorációja lesz a helyiségnek

További dekorációk Ultra Violet színekkel az Óvárdesign shopban.

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.