Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Használd ki a vonzás törvényét, és irány egy tengerparti nyaralás!

208 Olvasta 3 Kedvelők

Ha 2018-ra azt fogadtad meg, hogy idén már tényleg egy tengerparton szeretnéd kipihenni az év fáradalmait, akkor van egy jó hírünk: segítünk! Olvasd el a mai cikkünket és eláruljuk, hogyan juthatsz el idén álmaid nyaralására;)

Képzeld el: A forró homokban fekszel, miközben a nap jólesően melengeti a bőrödet. Az egyetlen dolog, amit hallasz, az a tenger nyugtató morajlása.

Ha már a tengerpart gondolatától is libabőrös leszel, és legszívesebben már pakolnád is be a bőröndödet, akkor neked találták ki azokat a design tapétákat, melyek segítségével otthonodba is hasonló körülményeket varázsolhatsz. Ha pedig hiszel a vonzás törvényében, idén nyáron biztosan egy homokos parton pihenheted majd ki a mindennapok fáradalmait.

Csodás tengerparti hangulat az otthonodban - fotótapétával

Legyen szó a nappali vagy akár a fürdőszoba dekorálásáról, egy tengerparti képpel az örök nyár hangulatát, a legszebb nyaralások emlékeit viheted haza az otthonodba. Egy jól kiválasztott tapétával este hazaérve csak annyi a dolgod, hogy ledobd a táskádat, és közvetlenül a tenger mellett elnyúlj a kényelmes kanapédon.

Mi az a design tapéta?

Ez egy tartós, víz és karcálló anyagból készült fotótapéta, amely bármely helyiségben könnyedén és gyorsan felragasztható. Nem csak különleges hatást kölcsönöz a szobáknak, a konyhának vagy a fürdőszobának, de még a fal esetleges apró egyenetlenségeit is elfedi. Különleges kialakításának köszönhetően a felület lélegezni tud alatta, nem kell penésztől, rothadástól tartanod.

Érdemes olyan falat választani a felhelyezéséhez, ahol meg szeretnéd növelni a teret, így kinyithatod egy kicsit az eddig szűkebb, sötét sarkokat a lakásodban. Természetesen ha tágas és fényes nappalid vagy fürdőszobád van, az sem akadály, sőt, a tapéta még jobban tud majd érvényesülni.

Milyen tapétát válassz a tökéletes tengerparti élményhez?

Hunyd le a szemed és idézd fel a legkedvesebb emlékedet. Mit látsz? Sziklás strand? Egy vízbe nyúló móló, különleges kagylók, egy tengerparti naplemente vagy a vitorlások látképe? A design tapéták segítségével ez a pillanat mindig ott lehet veled a nappaliban vagy a fürdőszobában.

Tengerparti fotótapéták

Ha pedig a vonzás törvényét akarod kimaxolni, akkor olyan helyet nézz, ahol még nem jártál, de nagyon szeretnél. Tudod, ha igazán akarod, előbb-utóbb sikerül. És mi segíthetne jobban az akarásban és bevonzásban, mint az, ha minden nap ezt látnád?

Egy nyaralás emlékei, vagy az idei vakáció tervezése?

Vidd haza magaddal Thaifödet, a Seychelles-szigeteket, a Balti tengert, esetleg Írország vagy Portugália egy különleges csücskét. Ha nem csak felülről néznéd a tengert, hanem a búvárkodást is kipróbálnád, akkor válassz víz alatti képet.

Thaiföld fotótapétán

Mivel tedd még teljesebbé a tengerparti élményt?

Ha kiválasztottad és fel is helyezted a tapétát, tovább fokozhatod a tengerparti élményt otthonodban. Dekoráld a szobát vagy a fürdőszobát kagylókkal és kövekkel, szerezz be egy akváriumot és ne felejtsd el keretbe tenni a tengerparton készült fotóidat sem. A hangulat mellett ezzel a vonzás törvényét is erősítheted, hiszen egy ilyen otthon mellett nem lesz más választása az életnek, mint hogy összehozza neked a hőn áhított tengerparti nyaralást.

Káprázatos naplemente az otthonodban - fotótapétán

 Válogass fotótapétáink között, és tervezd meg az idei nyaralást egy kedvenc kanapédból egy csodás tengerparti kép mellől.

 

 

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.