Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Térnövelés 3D tapétával

2361 Olvasta 1 Kedvelők

Lakásfelújítás 2018: térnövelés otthonodban kis pénzből, különleges technikákkal

Egy kis lakás sok szempontból praktikus. Kevesebbet kell takarítani, kisebb a tér, ahol az ember rendetlenséget tud csinálni, ráadásul alig kell megtenni néhány lépést a hálószobától a konyháig. Ám ha már régóta vágysz egy tágasabb otthonra, de sem lehetőséged, sem pénzed nincs rá, valamint egy kőműves brigád sem hiányzik az életedből, akkor a te pályád az optikai térnövelés. Ebben segíthetnek a 3D fotótapéták.

Bármekkora is a lakásod, vége a kis és zsúfolt tereknek, a szűk és sötét helyiségeknek. Ha már többször eszedbe jutott, milyen jó lenne egy varázspálca, amivel egyszerűen arrébb tudod tolni a falakat, vagy világos ablakot tudsz tenni a lomos sarok helyére, akkor nem szabad kihagynod a fotótapéták nyújtotta különleges lehetőséget.

3D fotótapéták

Mi az a 3D fotótapéta?

A tartós, víz és karcálló, falra ragasztható, úgynevezett flíz fotótapéták a lakásod különleges ékei lehetnek. Mintázatuk ugyanis optikailag csal, háromdimenziós érzést kelt az emberben, így tágítva ki bármilyen teret. A tapéta körülbelül fél óra alatt felhelyezhető, így nem okoz felfordulást az otthonodban és nem kell sokáig várnod arra, hogy a lakásod egy teljesen új arculatot kapjon.

Térnövelés fotótapétával

Milyen fotótapétát érdemes választani?

Ugye te is elképzelted gyerekkorodban, milyen lesz majd a házad? Most nem csak megálmodhatod, de meg is valósíthatod. Mit szólnál mondjuk egy hatalmas, virágoskertre néző ablakhoz a folyosón? Egy pergolához vagy egy világos folyosóhoz, amely a nappaliból egyenesen a kertbe vezet? Egy gyönyörű hídhoz, amely a hálószobádból vezet ki vagy egy hatalmas könyvtárhoz, amely csak a tiéd?

Térnövelés tapétával

Ha szereted a minimál stílust, akkor a színes lépcsők várnak rád, melyek egy fehér falon vezetnek felfelé, de választhatsz egy különleges csigalépcsőt is. A szűk helyeket gyönyörűen megnagyobbítja a tenger látványa, de egy fákkal ölelt passzázson is romantikázhatsz. Ha pedig gyermekként mindig arra vágytál, hogy legyen egy titkos, végtelenbe nyúló folyosó az otthonodban, most ez is valóra válhat.

Modern tapéták 3D hatással

Mire figyelj a minta kiválasztásánál?

Nem egyszerű választani a minták közül, legszívesebben mindet hazavinné az ember. De fontos, hogy ne pakolj a lakás minden falára különböző fotótapétákat, hiszen a végén csak újrateremted a zsúfoltságot, és könnyen egy elvarázsolt kastélyban is találhatod magad, ahol vagy falba ütközöl, vagy nem.

Ha betartod az „egy szobában egy tapéta” elvet, akkor viszont fantasztikus birodalmat teremthetsz a lakásból! Már csak arra kell figyelned, hogy a hozzád érkező vendégek ne próbáljanak leemelni egy könyvet a könyvtár polcáról, ne akarják kinyitni az ablakot, a mesebeli folyosón pedig végképp ne induljanak el…

Melyik tapéta fogja elvarázsolni a Te otthonod? - Nézd meg kínálatunk!

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.