Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Kikapcsolódás és kényeztetés a saját fürdőszobádban – hogyan wellnesselj otthon?

266 Olvasta 2 Kedvelők

A háttérben halk zene szól, te pedig a meleg vízben ülve gyönyörködsz a dekorációban. Karnyújtásnyira tőled egy pohár pezsgő kelleti magát. Órákig itt tudnál maradni. Ha most éppen arra gondolsz, hogy neked úgysem lesz mostanában pénzed., hogy egy gyönyörű wellness hotelben tölts el egy ilyen estét, megnyugtatunk: egy kis kreativitással és vízálló akrilüveg képekkel ez a te fürdőszobád is lehet!

Minden otthonba kell egy olyan hely, ahol ki lehet pihenni a nap fáradalmait. Ahol egy kicsit egyedül lehetsz és kényeztetheted a lelkedet. Mi lenne erre alkalmasabb, mint egy fürdőszoba?

Most biztosan az jut eszedbe, hogy a te fürdőszobád nem alkalmas az ilyen spa-élményhez, hiszen már megjelenésében is távol áll egy wellness központtól, de egy kis kreativitással és néhány akrilüveg képpel te is a nyugalom kicsiny szigetét varázsolhatod otthonodba.

Mi az akrilüveg kép?

Képzelj el egy könnyen tisztítható felületet, aminek nem árt a pára és a nedvesség, ráadásul egyediségével remekül feldobja a fürdőszobát. Az akrilüveg képek ugyanúgy készülnek, mint a nyomtatott üveg, ezek az elemek egyáltalán nem nehezek és nem törékenyek. Nem kell aggódnod amiatt, hogy egy idő után elkezdenek lepotyogni a falról a precízen felrakott dekorációs elemek, elég egyszer megvenni és nagyon sokáig éke lesz az otthonodnak. Felhelyezése sem okoz különösebb gondot, hiszen a képek hátulján vagy egy akasztó, a csomaghoz pedig rögzítő elemeket is kapsz.

Milyen képet válassz a hamisítatlan wellness-élményhez?

Ezek a képek háromdimenziós hatásúak, így már egy elem felhelyezése is képes teljesen átalakítani a fürdőszoba hangulatát. Ha nagy utazó vagy, választhatsz színes térképmintát, de ha inkább a természetet kedveled, válogathatsz az orchideák, pipacsok, vagy akár a liliomok közül is. Ha szereted a nyüzsgést, New Yorkot is beköltöztetheted az otthonodba, de ha a vidéki csendért rajongsz, egy tópart nyugalmát, erdei ösvényt vagy egy vízesést válassz. Odavagy a vadállatokért? Akkor a tigriseket, elefántokat és az orrszarvúakat ábrázoló képek neked készültek!

Ha esetleg nem tudod megfogalmazni pontosan, milyen képet keresel, érdemes szétnézni a nonfiguratív ábrák között is, ugyanis ezekkel a képekkel is igazán különleges hatást érhetsz el.

Mire figyelj oda a kép kiválasztásánál?

Érdemes a választás előtt lemérni a falfelületet, ahova szeretnéd feltenni az akrilüveg képet. Ezután nézd meg a meglévő berendezést és próbálj olyan képeket nézegetni, amik színben és stílusban illenek ehhez.  Válassz egy képet a tengerről és teremts vízi világot a fürdőszobába, vagy varázsolj igazi virágmezőt, amiben gyönyörködhetsz a kádban ülve.

A megfelelő kép kiválasztásával a fürdőszobád a nyugalom kicsi szigete lehet. Ha bármi felbosszant napközben, hunyd be egy pillanatra a szemed és gondolj arra, hogy este újra elmerülhetsz a habokban, és ezt a sok-sok feszültséget mind kiolvasztja majd izmaidból a forró víz, amit gyönyörű fürdődben csorgatsz magadra.

Természetesen bármely helyiségbe választhatsz akrilüveg képet, ha különleges dekorációt szeretnél az otthonodba.

 Akrilüveg képek

 

 Akril üvegkép

 

Többrészes képek

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.