Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Gyerekszobából tiniszoba – hogyan változtasd meg a hangulatot egy egyszerű tapétával?

262 Olvasta 2 Kedvelők

Amikor új családtag érkezik a családba, a legtöbb szülő egy varázslatos mesevilággá varázsolja a gyerekszobát, amiben minden gyermek elégedett és vidám lehet. Ilyenkor jöhetnek a hercegnős tapéták, a Verdás matricák, kiegészítők. Nagy valószínűséggel ez a berendezés és hangulat jó hosszú évekig boldoggá teszi gyermeked, de eljön az a kor, amikor mindezek már kellemetlenné válnak számára. A tinédzserkor a korlátokból való kitörés időszaka, amikor a fiatalok már úgy akarnak élni, mint a felnőttek, de persze szükségük van még a szülői támaszra. Ha te sem szeretnéd, hogy kamasz gyermeked duzzogjon a szobája miatt, akkor valamit újítanod kell!

Gyerekszoba dekoráció

Miért jó ötlet a fotótapéta a tiniszobába?

Ez az az időszak, amikor a fiatalok megpróbálnak a lehető legtöbb módon kitűnni a tömegből. Vágynak a figyelemre és az elismerésre, leginkább kortársaik körében, éppen ezért nem mindegy nekik, hogy barátaikat milyen környezetben láthatják vendégül. Fotótapétáink sokkal többet adhatnak, mint egy sima falfestés. Megváltoztathatod velük a szobát, sőt, teljesen egyedivé is varázsolhatod! Tapétáink tökéletes illeszkednek a kamasz igényekhez, és rendkívül különlegessé teszik a szobát. A különböző színű falak ideje lejárt! A fotótapéta nem csak fedi a falakat, hanem díszíti is azokat, így nem igényelnek külön dekorációt.

Felhelyezésük egyszerű, mindössze 30 percet vesz igénybe. A képek minden esetben kiváló minőségűek, és UV biztosak, évekig gyönyörűek maradnak – nem árt nekik a beköszönő napfény, nem marja szét az idő vasfoga!

Hova tedd a fotótapétát?

Természetesen a legjobb, ha egy nagyobb üres falfelületre tetszed fel. Mivel a fotótapéta önmagában is díszíti a szobát, érdemes olyan helyre tenni, ahol nem lesz előtte túl sok bútor, hogy ne veszítse el lényegüket. Kerülhet ágy vagy íróasztal mögé, esetleg egy kihasználatlan falra is, de ne tedd olyan helyre, ahol szekrény vagy polc kerül elé. A legjobb, ha a kiválasztott fotótapéta illeszkedik a szoba tulajdonosához és a berendezés stílusához. Tapétáinkkal a tinik nem csak szobáikat díszíthetik, hanem önkifejezésképpen megmutathatják velük, hogy milyenek is ők valójában.

Milyen fotótapétát válassz?

Mi az, ami a fiatalokat a legjobban motiválja, és ami az egyik legfontosabb az életükben? ... Hát persze, hogy a zene! Gondolj csak arra, hogy hány koncerten volt a gyermeked mostanában, vagy próbáld meg felidézni, mikor láttad utoljára fülhallgató nélkül. A zene egy fontos önkifejezési eszköz, ezzel mutatják meg gondolataikat, így igenis nagy szerepet játszik a kamaszok életében. Ez tehát bizonyítja, hogy nagyon is van helye az ilyen témájú tapétáknak a szobáikban.

Tiniszoba dekoráció fotótapétával

Milyen stílus illik leginkább egy tiniszobába?

Fotótapéta tiniszobába

Ha tetszik ez a téma, választhatod a „Music, music…” nevű tapétánkat, ami kicsit jazzes hangulatú, így a könnyűzene kedvelőinket is elnyerheti a tetszését. Vöröses, barnás árnyalata egyaránt illeszkedik egy fiatal hölgy vagy egy ifjú titán szobájába. Vagány és fiatalos egyben.

Maradjunk még egy kicsit a zene témakörénél, és nézzünk egy másik lehetőséget is. Ha megkérdeznél egy kamaszt, mit jelent számára a zene, valószínűleg nagyon sok gondolat eszébe jutna: pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés. Megannyi mindent adhat a zene fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. Mit szólnál, ha mindezt összegyűjtenénk neked, és véletlenszerű módon elrendeznénk a falon? A „Music is my life” tapétánk pont ezt teszi: a zenéhez kapcsolódó szavakat, fogalmakat, helyezi el fiatalos formában. A szavakkal való játék és dekorálás már régóta jelen van a lakberendezésben, de úgy gondoljuk ez az egyik legmenőbb módja ennek!

A kamaszfiúk többségének az autók és a száguldás adta izgalom nagyon fontos. A „Sebesség és dinamikája Formula 1” tapétánk nem hiányozhat egy autóversenyt kedvelő kamasz szobájából sem! A tapéta tökéletesen kifejezi a száguldás izgalmát. Ha a te gyermeked inkább a futballért rajong, válaszd „Street football” tapétánkat, ami modern téglafalhatással is rendelkezik, ezért egészen új arculatot ad a szobának. A színek és a foci szerelmeseinek ez a legjobb választás.

A kamaszlányok korábban érő típusok, nekik lehet felnőttesebb dekorációt is választani, ami még évekig elkíséri őket: a szerelem témájú plakátok kielégítik minden lány romantika-éhségét, és kuckós hangulatot varázsolnak a lányszobából, az óriási csókok a romantika mellett játékosságot is sugallnak, a virágok pedig a kibontakozó nőt mutatják meg. Ízlésesek és igazán csajosak! Ha lányod spirituálisabb beállítottságú, akkor a mandalás fotótapétáinkat imádni fogja, ha pedig már most a lakberendezési magazinokat bújja, akkor a geometrikus minták fogják lenyűgözni.

Fiatalos lakás dekoráció

"Hobbi" tapéták tiniszobák dekorálására.

Tudjuk, hogy nehéz egy kamaszgyerekkel, nehéz elfogadni, hogy az a kis pöttöm, aki tegnap még olyan aranyosan gagyogott, ma már csúnyán visszabeszél, ha rossz napja van. Egy ilyen tapétával azonban hosszú-hosszú időre lekenyerezheted, és mindkettőtök számára könnyebb lesz a kamaszkor!

 Tiniszoba lakberendezés

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.