Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Baráti esték egy pohár borral – a tökéletes hangulat étkezőbe, konyhába, kávézóba

94 Olvasta 5 Kedvelők

A fal színe, mintázata erősen meghatározza a szoba atmoszféráját. A választék nagy mind a tapéták, mind a falfestékek körében, de ha nem szeretnél egy átlagos otthont, akkor valami másra van szükséged. Mit szólnál egy egyedi fotótapétához, amivel egészen egyedivé varázsolhatod otthonod vagy üzlethelyiséged?!

A lakberendezési trendek folyamatosan változnak, így nehéz egy olyan irányt találni, ami évekkel később is divatosnak számít. A fotótapétáknak volt már egyszer egy virágkora, ami leáldozott, de ez annak köszönhető, hogy a giccses képek rossz minőségű nyomással párosultak, így a tengerparti látkép hamar kifakult és csak rondította a teret.

Ma viszont már fantasztikus, sőt, művészi fotótapétákat találhatsz a kínálatunkban, amik a kiváló minőségű, tűéles nyomtatásnak és az élénk színeknek köszönhetően valóban új dimenziót nyitnak bármely helyiségbe. Rengeteg témánk van, nehéz a választás – segítünk egy kicsit, és mai cikkünkben körüljárjuk a borozás témakörét, megismerkedünk az idevágó képekkel.

Miért jó a boros téma a lakberendezésben?

„Borban az igazság” tartja a mondás, és ez igaz ez akkor is, ha lakberendezésről beszélünk. A boros palackok és azok kellékei jól mutatnak a falakon, és egyébként sem ismeretlenek a lakberendezésben, lakások tömkelegét díszítik az ízléses parafa dugók ilyen-olyan formában, sőt, maguk az üvegek is megjelenhetnek díszítő elemként. A velük való dekoráció egyáltalán nem újkeletű dolog és nagy valószínűséggel ez még így marad jó sokáig, ezért boros fotótapétáink nem csak egy ideig lesznek divatosak. A bor adta felszabadultság érzését bármelyik helyiségbe behozhatod, ezzel is hangulatosabbá varázsolva a szobát.

Melyik boros fotótapétát válaszd?

A színeket kedveled, vagy inkább a fekete-fehér mintázatot? A realista ábrázolást, a művészi mélységélességeket, vagy a makró nyűgöz le igazán? Ezek a fotótapéták segítenek egyedi hangulatot kreálni a helyiségben, ami lehet elmélyülős, bohém, beszélgetős, vagy az-italt-csendben-élvezős. Minden kép egyedi és mindegyik segít, hogy más-más hatást érj el vele.

Hova ajánljuk a boros fotótapétákat?

Bárhova, ahol kellemesebbé és baráti hangulatúvá szeretnéd varázsolni a légteret.

 • Konyha

  Az otthon egyik központi helye a konyha, ahol a közös étkezések és együtt töltött idő elkezdődik. A finom ételekhez tökéletesen illenek a különleges borok, ezért a konyhában mindenképp helyet kaphatnak a bor témájú fotótapéták. Helyezheted a pult és a fali szekrény közé, de akár egy üres falfelületre is. Ha a bútor színe harmonizál a tapéta színeivel, akkor nagyon kellemes lesz az összhatás.

 Modern lakás tapétával

 • Étkező

Az ünnepek közeledtével különösen nagy szerepet kap a lakásban ez a helyiség. A bor témájú tapétáink látványa már önmagában meghozza az étvágyat és megalapozza a közös étkezések jó hangulatát. A vacsora mellé nyissatok egy üveg bort, és kezdődhet a lakoma. Legyen szó baráti társaságról, vagy családi összejövetelről, ezek a tapéták tökéletes kiegészítői lesznek az estének és a szobának egyaránt.

 • Nappali

  Az otthon lelke, az őszi és téli estéken pedig az egyik leggyakrabban használt helyiség. Itt találkozik a leggyakrabban a család és ez az a hely, ahol kötetlenül lazíthattok. A baráti beszélgetések vagy a családi társasjáték-estek mellé rendkívül jól dukál a bor, így igenis van helye a boros tapétáknak a nappalidban. Meleggé és otthonossá teszi a helyiséget, hogy mindenki kellemesen érezze magát.

 • Hálószoba

  A szenvedély és az érzékiség helyszíne. A bor nem csak az önfeledt időtöltést jelenti, de az eleganciát is képviseli. Nem véletlen tehát, hogy bor témájú tapétáink a hálószobában is megállják helyüket, segítségükkel forróvá, ugyanakkor meghitté varázsolhatod a hálószobádat.

 • Üzlethelyiségbe

  Szeretnél kitűnni a tömegből? Igazán lenyűgöző hatást érhetsz el ezekkel a fotótapétákkal az éttermedben, a bárodban, esetleg a borospincédben. Az üres és semmitmondó falak helyett válaszd inkább a hívogató, bor témájú tapétáinkat, és meglátod, a hatás nem marad el!

Válaszd ki a te személyes kedvencedet oldalunkról és rendeld meg ma, hogy mielőbb élvezhesd a különleges, bormámoros hangulatot!

Tapéta konyhába

 

 

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.