Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Lakásdekoráció a fa alá? Mutatjuk hogyan..

156 Olvasta 6 Kedvelők

Lakásdekoráció a fa alá? Ajándékozz hangulatot karácsonyra, válassz egy különleges fotótapétát!

Milyen hasznos, emlékezetes, mégsem túl költséges ajándékkal lepnéd meg szeretteidet karácsonykor? Van egy jó tippünk:) Egy olyan különlegességről van szó, amely feldobja az ember otthonát anélkül, hogy nagy átalakításokba kellene fognia, ráadásul igazán személyre szóló ajándék. Tegyél hangulatot a fa alá, ajándékozz különleges fotótapétát!

Karácsonyi hangolódás

A fotótapéták segítségével gyakorlatilag olyan hangulatot ajándékozhatsz szeretteidnek, melyet utána egész évben élvezhetnek, és amiről mindig te fogsz eszükbe jutni.

Ha fotótapétát ajándékozol valakinek, nem kell azon aggódnod, hogy jajj, hogy fogja majd felrakni, és hogy mennyi munkát jelent ez neki. Ezeket a különleges tapétákat mindössze 30 perc alatt fel lehet helyezni egy üres falfelületre, a te dolgod „csak” annyi, hogy megtaláld a megfelelő mintákat. Figyelj oda rá, hogy a választott fotótapéta alapszíne illeszkedjen a berendezés és a tulajdonos stílusához!

Milyen fotótapétát válassz?

Szülőknek

Egy szeretetteljes, szívhez szóló idézet vagy üzenet egy megfelelő háttérrel csodákat művelhet a hálószobában vagy akár a nappaliban.

Nagyszülőknek

Idézd fel nagyszüleidnek a régi korok stílusát vintage fotótapétákkal! Válassz a lakás berendezésének megfelelő árnyalatot és indulhat is az átalakítás. Lehet a minta egy régi bicikli képe, egy könyvespolc mintája, virágok, vagy egy régi kamera, a hatás nem marad el. Persze ezek a dekorációk egy modern stílusú lakásban is egyedülálló hangulatot teremtenek.

Loft lakás modern fotótapétával

Retro design modern lakásokba.

Retro design modern otthonokba

Kisgyermeknek

Melyik gyermek ne vágyna arra, hogy meseországban élhessen? Ha ezt a vágyát nem is tudod teljesíteni, hálószobáját igazi mesekuckóvá alakíthatod a legnagyobb kedvencei segítségével. Töltheti az idejét dinoszauruszok között, mókázhat egy állatcsaláddal, elefántokkal, játszhat majmokkal vagy akár madarakkal is. Harcolhat sárkányokkal, barangolhat az űrben, de egy mesebeli réten is töltheti gyermekkorát.

Modern fotótapéta

Tinédzsernek

Ha egy tinit szeretnél igazán meglepni, akkor válassz a 3D fotótapéták közül! Ezzel tökéletesen kitágíthatók a szűk terek, és igazán egyedi szobát is ajándékozhatsz a kamasznak. Válassz lebegő fákat, mozgó puzzle darabokat, egy mágikus ajtót, virágokat, fekete- fehér tornádót vagy alagutat, vagy színes kockákat. Hidd el, te leszel a világ legjobb nagynénje, nagybácsija vagy unokatestvére egy ilyen ajándék után!

Fotótapéta karácsonyra

Fiatalnak

Egy olyan fiatalnak, aki most bontogatja a szárnyait és most költözik első önálló lakásába, jól jön egy ilyen ajándék. Ajándékozz olyan fotótapétát, amelyen modern és vicces feliratok vannak, ezzel hamar otthonossá tehető egy lakás. A „Home sweet home” és a „Love” szavak otthont varázsolnak a sivár albérletből, vagy a még berendezetlen első lakásból.

A kedvesednek

Őt te ismered a legjobban, válassz olyan mintát, ami a legjobban illik hozzá! A mi kedvenceink a nagyvárosi látképek, különleges tájak, virágok vagy street art művészek mesterművei:)

A cikk elején már írtuk, és nem győzzük eleget hangsúlyozni: a fotótapéta csak akkor lesz igazi ajándék, ha nem olyat választasz, ami neked tetszik, hanem olyat, ami a megajándékozotthoz passzol. Ez igazán személyes ajándék, csak olyan embert lepj meg vele, akinek alaposan ismered a stílusát, az ízlését – és nem mellesleg a lakását is, hogy igazán hozzáillőt választhass.

Karácsonyu hangulat 2017

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.