Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Takard el a lakás privát részét paravánokkal

350 Olvasta 6 Kedvelők

A legtöbb lakásban – legyen az kicsi vagy nagy – szükség van egy privát sarok kialakítására. A nappaliban levő dolgozósarok, a gyerek játszósarka, a hely, ahol vasalni szoktál nem feltétlenül tartozik a vendégekre. Ha már egyébként is régóta gondolkozol azon, hogy mivel lehetne egy kicsit feldobni vagy stílusossá tenni az otthonodat, akkor a megoldás a paraván!

Milyen paravánok közül választhatsz?

A hely nagyságától függően 3- vagy 5 részes, fából készült paravánok közül válogathatsz, melyek mindkét oldalon nyomtatva vannak, így teljesen mindegy, hogy fordítod őket, mindenképpen remek ékei lesznek a lakásodnak. A minta csak tőled függ. Tehetsz hatalmas orchideákat vagy liliomokat az otthonodba, választhatsz a jövőt idéző, térhatású paravánokat, de számtalan nonfiguratív díszítés is van a tarsolyunkban.. A színes kockáktól a fekete- fehér képeken át az aranyszínű bevonatig minden megtalálható a választékban. Egy leomló fal mögött megbúvó város, kőoroszlánok, egy gyönyörű szivárvány, egy misztikus lépcső… De ha ezoterikusabb beállítottságú vagy, válogathatsz a mandala vagy a spirituális minták közül is. Hazavihetsz egy komplett levendulamezőt, pipacsos rétet vagy egy nagyváros fényeit.

3 részes paravánok

5 részes paravánok

Az állatbarátoknak kifejezetten ajánlottak a ló és a pillangó mintájú paravánok. Ha szeretnéd egy kicsit a természetet becsempészni az otthonodba, választhatsz a fahatású paravánok közül, de egy erdei ösvény sem rossz ötlet a hálószobába. Régóta vágysz egy tóra nyíló fehér ablakra? Nem akadály!

Sweet Home

Térelválasztás paravánnal

Paraván, mint dekoráció

Mire figyelj a paraván kiválasztásakor?

A lakásod stílusa és a domináns színek befolyásolhatják a választásodat, bár egy szép virágminta vagy a fekete – fehér képek mindenhova tökéletesen illeszkednek. Ha kicsi és nem túl világos a szoba, érdemes térhatású paravánokat választani, mint például egy út, örvény, ablak vagy egy város képe, így remekül ki tudod nyitni a teret, miközben elrejtetsz egy egész sarkot a kíváncsi szemek elől. Ha sterilnek érzed a szobát, válassz valami nagyon színes mintát, így rögtön feldobhatod a hangulatát. Hidd el, senkit nem fog érdekelni, mi van a paraván mögött, ha New York fényeiben is elveszhet a tekintete!

New York fényei

Zen hangulat

paravánok

3 Részes paravánok >

3 részes paravánok

5 részes paravánok >

5 részes paravánok

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.