Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Fém plakátot minden falra!

198 Olvasta 12 Kedvelők

Ha kedveled a modern, ipari stílust és gyakran rendezed át az otthonod, akkor a fém plakátokat neked találták ki! A kiváló minőségű fémplakátok könnyedén eltávolíthatóak a falról, áthelyezhetőek, lecserélhetőek, és igazán egyedi stílust kölcsönöznek a lakásnak. Légy művészi, polgárpukkasztó, romantikus, vagy hagyj üzenetet a falon!

 

Fémplakátok persze már régebben is léteztek, de most élik újra reneszánszukat, nem is alaptalanul: ezzel a modern lakásdekorációs megoldással nem csak egyedi és különleges stílusú lehet a lakásod, de teljes egészében a saját ízlésedre is szabhatod. Kedvedre kombinálhatod őket, és folyamatosan variálhatod a dekort az aktuális berendezésnek megfelelően.

Modern képek

Milyen minták közül válogathatsz?

Ha sok a barátod, vagy nagy a család, lakásod falai saját üzenőfalként is üzemelhetnek például, akárcsak a közösségi oldalakon. Választhatsz a vicces vagy komoly idézetek és életbölcsességek közül, vagy különleges portrékat is tehetsz a falra. Banksy számtalan munkáját is megtalálod a kínálatunkban, így az álnéven alkotó brit graffitiművész műveit is hazaviheted. Gondolj csak bele: korábban valahol a nagyvilág egyik pontján volt az alkotás, most pedig a te szobádat díszíti!

Bansky képek

Ha focirajongó vagy, választhatsz a számtalan mez közül attól függően, kinek szurkolsz, viszont ha a nagyvárosokat szereted, azokat is felpakolhatod a falra. Kávézz reggelente mondjuk az Eiffel-torony árnyékában! Ha szereted a különleges témákat, egy ismeretlen galaxist vagy modern rajzokat is hazavihetsz. Amennyiben pedig egy kávérajongót tisztelhetünk a személyedben, nem kérdés, mit fogsz választani. Feldobhatja az egész napodat, ha reggel az ágyban fekve egy vicces feliratot látsz meg először, bemelegíthetsz a naphoz egy szép kávét bámulva és kipihenheted magad egy távoli világban elmerülve is.

A vendégeknek egyértelművé teheted a szabályokat egy kinyilatkoztatás-jellegű táblával („Az én konyhám, az én szabályaim”), vagy megkönnyítheted a nehéz hétfő reggeleket egy motivációs idézettel „Ha a poklon mész keresztül, hajts tovább!”).

Fém plakát

Modern, fiatalos dekorációk plakátokkal.

Fém plakátok

Mire figyeljek a választásnál?

Kizárólag önmagadra! Mivel ezek a plakátok nagyon könnyen eltávolíthatóak a falakról, egyszerűen nem lőhetsz mellé. Sőt, akár az otthonod minden helyiségébe választhatsz egy jellemző képet. Mondjuk kávét a konyhába, Banksyt a folyosóra, galaxist a nappaliba, focimezt a hálóba. Egy komplett plakátkiállítást is rendezhetsz a lakásodban, ha ettől jól érzed magad. Most még a zsúfoltságot is kipróbálhatod, hiszen ha nem tetszik, amit látsz, egyszerűen változtathatsz rajta.

poszterek és plakátok  Design képek

„Albérletben lakom, nem igazán dekorálhatom a falat”

Ragasztóval és rajzszögekkel nyilván nem tehetsz fel semmit a falra, de mi a helyzet a mágnessel? Semmi fúrás, nincs lyuk a tapétán és nincs több leomló vakolat sem. A plakátokat ugyanis a mellékelt mágnesek segítségével lehet felrögzíteni, így nem szükséges a fal felületén történő beavatkozás. A főbérlőd boldog lesz, a te otthonod stílusos, a barátaid pedig irigyek a fiatalos, egyedi otthonodra.

Ha bejött otthon, vidd el a munkahelyedre!

Lehet az üzletedben egyedi tábla, feldobhatod vele az irodád falát, de ha műhelyben dolgozol, ott is tökéletes helye lesz. Ha otthon beváltak a fém plakátok, miért ne lehetnének veled mindenhol?

Munkahelyi design

Munkahelyi dekorációk fém plakátokkal.

Munkahelyi dekoráció

Nézd meg további plakátjainkat >

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.