Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

A tapétákban rejlő lehetőségek

130 Olvasta 11 Kedvelők

A tapéták leginkább a falra ragasztva kerültek be a köztudatba. De akár szokatlan módon is használhatjuk őket, igazán különleges hatást teremtve a helyiségekben. 

Webáruházunkban a tapétáink többféle méretben is rendelhető, mégis előfordulhat, hogy marad pár cm a tekercsből. Ne dobd ki őket, nézd meg

ötleteinket, hogy tudnád hasznosítani őket.

A falak dekorálásánál napjainkban számos lehetősg között választhatunk, de mi a helyzet a mennyezettel?

Gipszkarton-, egyszínű mennyezet, esetleg egy kis stukkó, vagy pár gerenda.

Ragassz fotótapétát a mennyezetre!

Káprázatos hatást varázsolhatsz a helyiségbe, de pár dologra nem árt odafigyelned:

Ügyelj rá, hogy a mennyezetre helyezett tapéta ne legyen túl mintás, illetve inkább a világosabb árnyalatú tapéták között válogass. A sötét mennyezet össze nyomja a teret.

A sötétebb tapéta tökéletes választás lesz a falak díszítésére.

Tapéta a plafonra

Ha szeretnéd feldobni a szobád valami színes dekorációval, de nem szeretnéd az egész falat beborítani egy mintás tapétával - dekoráld az ajtókat egy különleges fotótapétával.

Tapéta ajtóra

Fotótapéták ajtóra >

Fotótapéta ajtóra

Ha csak bizonyos falrészeket szeretnél tapétával borítani, válassz DEKO PANELS termékeink közül. Válassz egy márvány vagy gránit hatású tapétát a komód mögé, így még hangúlyosabbá teheted a bútort, és kiemelheted a rajta lévő lakberendezési kiegészítőket, vázákat, gyertyatartókat, tálakat.

 

A felrakás után maradt egy kis tapéta? Ne dobd ki! - használd a szemközti falra dekorációnak. Vágd ki a motívumokat tedd egy plexilap mögé vagy egy fa keretbe és már kész is az egyedi faldekoráció. Remek összhangot teremthetsz így a szobában, hisz ugyaz a motívum kerül kép formájában a falra, mint ami a tapétán is megtalálható.

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.