Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Vizes falak a lakásban – Hidd el, neked is tetszeni fog!

410 Olvasta 16 Kedvelők

 „Vizes falak?! Na, olyat biztosan NEM akarok látni a lakásomban!” – gondolhatnád magadban, de olvasd el a cikket, mielőtt ítélkezel! Vannak ugyanis olyan vizes falak, amik kifejezetten dekoratívak, sőt! Ezeket bárki szívesen elfogadná az otthonában:)

Színtelen, szagtalan íztelen folyadék, mégis a világ egyik legvarázslatosabb képződménye: a víz. A tengerparton ülni, vízesést bámulni, tavak mellett ücsörögni vagy folyókat csodálni mind megnyugtató tevékenységek. Vannak azonban helyek, ahol nem szeretnénk vizet látni: például a falon. Ha a cím láttán a hideg rázott ki, akkor most gyorsan töröld ki a szomszéd által eláztatott plafon vagy a salétromos falak látványát a képzeletedből, hiszen itt valami egészen másról van szó.

Hogy kerül a víz a falra?

Nyugi, nem úgy, hogy a feletted lakó néni már megint túltöltötte a kádat! Helyette vidd haza a kedvenc vizes helyeidet, hogy az ágyból fekve vagy a nappaliban ücsörögve is csodálhasd őket. Ugye így már jobban tetszik?

Ha valaki egy mondatban használja a „víz” és a „falmatrica” szavakat, akkor lehet, hogy neked is a nagyi nappalija jut eszedbe a falon levő vízeséses matricával. Előtte „libazöld” szövettel bevont, esetleg csipkedíszítésű kanapé, fotelek, valamint egy kis dohányzóasztal. De mára a „vizes falak” új szintre léptek és egészen elképesztő hatásokat érhetsz el velük a helyiségekben. Könnyedén varázsolhatsz vízparti vagy éppen víz alatti csodavilágot az otthonodból, és mivel ezek kiváló minőségű, tartós nyomatok, ezért nem kell attól félned, hogy felpöndörödnek, vagy kifakulnak!

Álmodhatsz paradicsomi vízesést a nappali falára, amelytől tényleg az lesz az érzésed, hogy arrébb kell állnod, ha nem szeretnél vizes lenni. Hazaviheted a Plitvicei vízesést is, de akár erdei patak is kanyaroghat a hálószobád falán. Ha inkább a nagyvárosokat kedveled, a vízben tükröződő képüket is felteheted a falra, de a leveleken vagy virágszirmokon ülő vízcseppek látványa is csodálatos díszítőeleme lehet az otthonodnak.

Velencei tapéta

Tóparti hangulat

Modern fotótapéta

Modern otthonod különleges dekorációi - design tapéták.

Design tapéták

Legyen vizes az egész lakásod!

Ha szeretnéd úgy érezni, Némó menten elúszik melletted a folyosón, akkor érdemes megfelelő kiegészítőket is választanod az abszolút vizes hatás elérése érdekében. Ha bírod a halakat, akkor az akvárium is elengedhetetlen része lesz a „vizes otthonodnak”, ha pedig még a zuhanyfüggönyt is vízcseppesre cseréled, akkor legközelebb a vendégeid biztosan meggondolják majd, letegyék- e az esernyőt a bejáratnál. Válassz a dekorhoz kagylókat és tengeri csillagot is, így igazi óceáni élményben lehet részed a nap minden percében – és még búvárruhát sem kell húznod.

Tengerparti design

Vízes falak tökéletes dekorációt nyújthatnak akár a fürdőszobád dekorálásában is:

Vízes falak a fürdőszobában

Nyári eső tapéta

 

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.