Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Frissesség és kreativitás a zöld dekorációk erejével

290 Olvasta 12 Kedvelők

Ha úgy érzed, hogy monoton az életed, és olyan, mintha minden nap egyforma lenne, akkor ideje egy kicsit átalakítani a lakásodat. Nem mindegy, milyen hangulatban ébredsz, és hova térsz haza egy fárasztó nap után. Ha egy kis frissességre és a természet közelségére vágysz, a zöld lesz a te színed. Varázsold át a lakásodat egy kis kreativitással és különleges fali dekorációval!

Az erdők, a rétek, a növények színe a zöld, amelyet ha becsempészel otthonodba, garantáltan úgy érzed majd, teljesen átalakult a lakásod és a lelkivilágod is. Egy átfestett fal, egy jól elhelyezett egyedi, több részes kép, vagy egy szép függöny máris feldobja az otthonodat.

Miért jó a zöld szín?

A zöld a harmónia, az egyensúly és az élet színe. Nyugtatja a szemeket, az elmét, és jótékony hatása vagy a szívre is. Élénkíti a vérkeringést és kimerültség ellen is kitűnő hatással van. Jótékony álmatlanság ellen, így a hálószobába is kitűnő választás lehet. Természetesen nem szabad, hogy minden a zöld árnyalataiban pompázzon, hiszen az tompultságot okoz, ám megfelelő mennyiségben mindenképpen érdemes becsempészni egy otthonba.

Hogyan csempészhetem be az otthonomba a zöld színt?

Mindenekelőtt szerezz be néhány növényt, melyeket gyakorlatilag bármelyik szobában elhelyezhetsz. Így máris jelen van az otthonodban a zöld szín és a természet is. Ha nem érzed úgy, hogy készen állsz a növények gondozására és életben tartására, viszont egy kicsit nagyobb átalakításban gondolkozol, átfesthetsz néhány falat is zöldre, ám fontos, hogy ez harmóniában legyen a most jelen lévő színekkel is. Ha úgy gondolod, hogy a festés túlzás lenne, akkor szerezz be egy új függönyt vagy szőnyeget, vagy egyszerűen csak rakj képeket a falra.

Többrészes vászonkép  Többrészes Buddha kép

Modern vászonképek

Nagyobb felületek dekorálására válassz modern fotótapétákat.

Fotótapéták

Ha kevés hely maradt a dekorációra használj ki minden felületet, - tapéták ajtóra, design paravánok.

Fotótapéta ajtóra  Térelválasztás paravánnal

A több részes képek varázsa

Néhány, megfelelően kiválasztott és elhelyezett kép elhozhatja a nyugalom szigetét az otthonodba. Ha több részes vászonképeket választasz, egészen különleges hatást érhetsz el. Jó választás lehet például a külön képrészletben felhelyezhető vízcseppek ölelte bambusz, egy lakatlan sziget, vagy egy vitorlás képe, háttérben a zöldellő fákkal. Ezeknek a különleges elrendezésű dekorációknak a lényege, hogy ad egy kis pluszt az egyébként is csodálatos képekhez. Mivel a középső a legnagyobb részlet, a méret pedig a kép széle felé haladva fokozatosan csökken, a kép lényegi része nagyon nagy hangsúlyt kap. Így jön létre egy egészen új perspektíva, mely nem csak a képet helyezi új köntösbe, de az egész lakásod megjelenését megváltoztatja.

Modern vászonképek

Gyönyörű tájképet is választhatsz dekorációként.

Neked melyik a kedvenced?

 

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.