Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Romantikus őszi erdei séták - a négy fal között.

494 Olvasta 6 Kedvelők

Mit szeretünk az őszben? Természetesen a sok, színes falevelet, a romantikus sétákat az erdőben, a kellemes napsütést, ami már nem éget, de még átmelenget. Mit utálunk az őszben? A szürke hétköznapokat, a rengeteg esőt, és a nyirkosságot. Tudtad, hogy a szépségeket akkor is élvezheted, ha az időjárás ezt nem teszi lehetővé? Megmutatjuk, hogyan gyönyörködj az ősz színeiben – otthon!

Mélyet szippantasz a friss levegőbe, miközben bokáig gázolsz a színes falevelekben, hallgatod a madarak csiripelését és élvezed a természet nyugalmát. Őszintén, hányszor gondoltál már arra egy fárasztó nap után, hogy fogod a cuccaidat, elmész egy hegyi faluba, és ott éled le az életed hátralevő részét? A csomagolásban nem tudunk segíteni, de most könnyedén tehetsz őszi sétákat a természetben anélkül, hogy kitennéd a lábad a lakásodból.

Az erdő minden évszakban varázslatos, az ősz mégis olyan hangulatot ad neki, ami semmi máshoz nem fogható. Ahogy az őzek suhannak az avarban, ahogy a csörgedező patak megtöri a madárcsicsergés hangját, az mindenféle stresszhelyzetet elfeledtet veled azonnal.

„Hogy kerül az erdő a lakásomba?”

A megoldás a fotótapéta. Nem ne aggódj, ez nem ilyen borzalmas, elcsépelt retro-dolog, amit a nagyinál láttál még anno: a mai fotótapéták képeit profi fotósok készítik, és kiváló minőségben nyomtatjuk, rápillantva tényleg olyan, mintha az erdőben ülnél. Egy jól megválasztott tapéta ráadásul egy újabb dimenziót nyit az otthonodba, sokkal tágasabbnak tűnik tőle a helyiség, olyan, mintha a falon túl ott várna a rengeteg.

Vízesés a nappalidban egy őszi erdőben

Erdei pillanat fotótapétával

A te dolgod csupán annyi, hogy választasz egy falat, ahova el tudod képzelni az őszi erdő képét, majd szabaddá teszed ezt a felületet. Ébredhetsz a hálószobádban arra, hogy a fák ágai között átszűrődnek a nap sugarai, de egy reggeli, őszi tájjal szemben is elszürcsölheted a kávédat a nappaliban. Ha úgy gondolod, választhatsz fekete – fehér tapétát is, mely különös varázsával szintén magával ragadja az embert. Tehetsz egy reggeli sétát gesztenyék között, ébredhetsz gyönyörű fatörzsek képére, gyalogolhatsz egy erdei úton, gyönyörködhetsz a színes falevelekben a ködlepte tájban. Ha szoktál otthon jógázni, tornázni, vagy van egy futópadod, akkor pedig biztosan örömmel tölt el, ha az „erdőben” sportolhatsz.

Házikó a hegyekben

Modern fotótapéták

Akár egy komplett teraszt is a szobádba varázsolhatsz, amelyről az év bármely szakában a tökéletes őszi kilátás tárul majd eléd. Ha mindig is vágytál egy kis házikóra a hegyekben, most az is felkerülhet a nappalid falára. Amennyiben pedig a víz közelsége nyugtat meg, egy hidat is feltapétázhatsz a hálószobába, amely egy tó felett átívelve az őszi erdő képét tükrözi vissza. Legyen az álmod egy fenyőerdő, nyírfaerdő vagy egy naplemente a fák között, most hazaviheted az otthonodba.

Őszi levelek dekoráció

Őszi séta az erdőben

„Ez biztosan drága is időigényes munka…”

Tévedsz! Ha kiválasztottad és megrendelted a tapétát, gyorsan kiszállítjuk, a felhelyezéssel pedig egy fél nap alatt végezhetsz. Pár óra, és élvezheted a vadiúj kilátást. A fotótapéták felhelyezése könnyű, nem hólyagosodik, nem buborékosodik, akár egy gyerek is meg tudná csinálni, ha elég magas lenne hozzá, hogy a plafonnál is elvégezze a műveletet;) Mikor reggel egy erdei tó partján, vagy színes falevek között ébredsz, vagy mikor egy tópart mellett hajtod álomra a fejedet, biztosan azt mondod magadban: „Ez megérte!”.

Őszi napfény az otthonodban

Őszi hangulatban

Egyetlen dologra érdemes nagyon odafigyelned innentől kezdve: ne lepődj meg, ha időről-időre a lakásodban találod a munkahelyükön túlhajszolt barátaidat, némán bámulva a nappaliban levő fotótapétát, így menekülve a stressz elől!

 

Erdei tapéták

Nézd meg erdei fotótapétáink.

 

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.