Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Paraván - Egy elfelejtett lakberendezési kiegészítő nyomában

723 Olvasta 11 Kedvelők

Az Óvárdesign innovatív formatervezésű, magas minőségű anyagokból készült, modern paravánokat kínál: dekoratív, mobil térelválasztók a 2017-es ősz új slágere!

Design paravánok már elérhetők webáruházunkban!

A paravánok története a második századi kínából indult világhódító útjára. Az első időkben bambuszból és nádból készültek, később pedig a tartósabb fa lett a fő alapanyag. Gyönyörűen festett vagy szövött textíliák kerültek a fa keretekbe. A legdrágább paravánokat kézi faragással díszítették, a textilt pedig lakkal vonták be. Európába a 16. századba került de népszerűsége a 17. században érte el csúcsát.

Napjainkban egyre inkább vissza tér a modern lakberendezési termékek körébe, hiszen a helyiségek nappali-, dolgozósarok-, hálószoba egy térben való használatával szükség van a terek leválasztására. 

A kínai feng shui is hatalmas szerepet tulajdonít a paravánoknak az egyes helyiségekben, - leginkább a hálószobában.

Zen térelválasztó

Egy hangulatos paraván segíthet leválasztani a teret a megszokott nappali környezettől, elősegítheti a pihenést, megkönnyítve az alvást és a tökéletes kikapcsolódást. Hálószobánk dekorálásánál kerüljük a tükrök használatát, hiszen ezek mozgásba hozzák az energiákat.

Paravánok

Otthon dolgozol? Vagy néha haza viszed az irodából a "munkát"? Különítsd el az iróasztalt a többi helyiségtől,

-az asztalon lévő iratok és mappák látványa növeli a stresszt csökkentve a tökéletes otthoni kikapcsolódást: -válassz egy modern térelválasztót a pihentető otthoni környezetért!

Modern paraván

Hol használhatjuk még ezeket a modern térelválasztókat? - Nézzünk pár tippet:

  1. Ifjú házasként vagy új lakásba költözés esetén, nem egy nagy méretű ruhásszekrény lesz az első beruházásunk. Lehet első körben csak egy mobil szekrényben vagy egy fogason tároljuk a ruháinkat. Ha szeretnénk ezt eltakarni a kiváncsi tekintetek elől - válasszunk egy design paravánt.
  2. A térelválasztók tökéletetes elfedik a lakás azon részeit amik egy kis hiányosságot mutatnak, például kiálló csövek, csúnya radiátor, de akár a vasalódeszkát és a ruhaszárítót is elrejthetjük a lakásban.
  3. Mobil fal kiváló módja a tér elosztására és a helyiségek kijelölésére. Ez különösen fontos a nagyméretű, nyitott lakásokban vagy stúdiókban, ahol az egy helyiség számos funkcióval rendelkezik. Az ideiglenes, könnyen eltávolítható válaszfal lehetővé teszi a megfelelő környezet kialakítását.
  4. Egyedülálló és egyre népszerűbb megoldás a paravánok használatánál, ha a franciaágy fejtámlájának használjuk őket. Egyedi dizájnt teremt és megvédi a falat az esetleges szennyeződésektől.
  5. Nagy méretű fürdőszoba esetén a kádat is "takarhatjuk" egy hangulatos paravánnal létrehozva egy fürdő sarkot a tökéletes kikapcsolódáshoz.
  6. A térelválasztók a számtalan motívumnak köszönhetően dekorációs elemként is használhatod, a gyönyörű mintákat remekül beillesztheted lakásod stílusába.

Egy helyiségből kettőt

Nézd meg térelválasztó kínálatunk.

  

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.