Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Szárnyalás a fellegekbe – tériszonyosoknak is!

304 Olvasta 4 Kedvelők

Szeretnéd megnézni, hogy néznek ki a felhők felülről, de félsz a repüléstől? Szeretnéd többszáz, vagy több ezer méter magasból nézni a világot, de tériszonyod van? Szeretnél az ég kékjében repülni, de nincsenek szárnyaid? Most mindezt elhozzuk neked, és ki sem kell mozdulnod a szobából!

A bárányfelhők elbűvölik az embert. Egy szép napon az eget bámulva, a repülő ablakából kinézve, egy mesebeli naplemente alatt, mikor az utolsó sugarak még éppen megvilágítják a felhők alját: mindig lenyűgöző látványt nyújtanak. Mi lenne, ha az otthonodban minden percben a fellegek felett szárnyalhatnál?

Egy nap a mennyországban

Te is gondolkodtál azon, hogy milyen lehet a mennyországban élni? Egy felhőben ébredsz, majd a bodrokon ücsörögve elszürcsölöd a reggeli kakaódat, miközben a lábaid alatt elterül az egész világ. Az átmulatott nap végén este egy puha bárányfelhő ölelésében heveredhetsz le a kedvenc filmed elé, amit az égi vetítővásznon nézhetsz meg. Mielőtt álomra hajtod a fejed, egy nagyváros panorámaképében gyönyörködhetsz, hiszen az angyalkák folyton az embereket nézik. Hát nem mesés?

Élvezd a felhők mennybéli látványát – és ehhez ki sem kell mozdulnod a lakásból. A mennyország most házhoz jön!

Fellegek vászonkép

Hogy kerülnek a felhők az otthonodba?

A lakásod bármely pontjára kerülhetnek felhők, csak arra kell figyelned, hogy a falra került dekorációk harmonizáljanak a színekkel, a bútorokkal és az otthonod stílusával is.

Választhatsz vászonképet, ekkor a belső fakeretre helyezett nyomtatott vászon díszítheti a hálószoba vagy a nappali falát, ami olyan felhőt ábrázol, amilyet megálmodtál magadnak.

Ha egy panorámaképre esik a választásod, akkor Manhattan, New York vagy Budapest látképe felett nézheted a meghúzódó fellegeket...

Többrészes vászonképek

Hogyan szárnyalhatsz a fellegek felett?

Számtalan kép közül választhatsz, elmehetsz absztrakt, kicsit művészi irányba, de maradhatsz a realitás talaján is. A lényeg, hogy nézz meg minél több képet a döntés előtt, és várd meg azt a bizonyos pillanatot: érezni fogod, melyik érint meg a leginkább. Engedd el a fantáziád! Hegyek mögött úszó fellegek, nagyváros felett húzódó bárányfelhők, felhőkarcolók között felsejlő égbolt – számtalan stílus és hangulat vár rád.

Választhatsz olyan képet, amellyel egy felhő kellős közepén érezheted magad, de színesen megfestett absztrakt égboltot is álmodhatsz a lakásodba. Haladhatsz például kívülről befelé, így a lakásba lépve még egy felhőkarcolók felett úszó felhőrajban gyönyörködhetsz, a hálószobába érve viszont már egy valódi bárányfelhőben térhetsz nyugovóra. Az illúzió kiegészítésére használj sok, puha, fehér vagy égkék kiegészítőt: kék lepedő, fehér paplan, kötött, horgolt, vagy bolyhos kiegészítők, báránybőr az ágy előtt, ami megcsiklandozza a talpad reggel… A bútorok legyenek lekerekítettek, kerüld a szögleteset, hiszen az inkább ridegséget, keménységet sugall, ami ellentétben áll a felhők puhaságával. De választhatsz mellé repülős kiegészítőket is, propelleres, bőrsisakos vintage dekorációt, így egy kicsit ellenpontozva a sok nőies puhaságot.

Ha kizárólag absztrakt képeket szeretnél, próbáld ki, hogy különböző, ám valahogy mégis harmonizáló alkotásokat válogatsz össze, amik mesebeli felhőgyűjteménnyé varázsolhatják az otthonodat.

A felhők dolgozó- vagy tanulószobában is jól mutatnak, inspiráló, kreatív környezetet teremtve az alkotáshoz, tanuláshoz, vagy álmodozáshoz – mert néha arra is szükség van.

Nézz körül felhős termékeink között, és szárnyalj a fellegekben!

Fotótapéta - Az elveszett bolygó

Egyedüláló atmoszféra a nappalidból

Fotótapéta - Fly me to the moon

fotótapéta a nappalidba

Fotótapéta - Golden Earth

Káprázatos panoráma a fotelből

Fotótapéta - Rays az égen

Felhők felett fotótapéta

Fotótapéta - Út a szabadságba 

Relax és kikapcsolódás

Fotótapéta - View of the Blue Planet

Előtted az univerzum

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.