Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Afrikába utazni most könnyebb, mint gondolnád!

931 Olvasta 3 Kedvelők

Afrika egy mesebeli kontinens, tele csodálatos élőlényekkel, elképesztő tájakkal, színekkel és ízekkel. Ki ne szeretne ideutazni, sőt, elhozni egy szeletet ebből a világból? Szerencsére ma már nem lehetetlen ez sem: mutatunk néhány tippet, hogyan ébredj minden reggel Afrikában.

Ha azt mondom Afrika, jó eséllyel a különleges naplementék, az oroszlánok, elefántok és a zsiráfok jutnak az ember eszébe. De rögtön utána ott vannak a veszélyek is: a ragadozók megehetnek, a malária leteríthet, és a hőmérséklet sem „fehér embernek való”. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk: minden napod Afrikában telhet, méghozzá ezen kellemetlenségek nélkül?

 Most a hálószobától a bejárati ajtóig mindenhova becsempészhetsz egy kicsit a „fekete kontinensből.” Játssz például a barna, sárga és narancs árnyalatokkal a falakon, ehhez szinte minden kiegészítő tökéletesen illik. A sárga a forró sivatagot, a vörös- narancs a földet, a barna a természetet, a fákat jelképezi. Figyelj azonban oda a mértékre: ezek a színek nagyon népszerűek voltak az utóbbi években a hazai lakberendezésben, de a legtöbben mértékelenül használták, amitől kissé giccses, sőt, gagyi színezetet kapott. Nem kell telibe festeni az egész lakást: a harsány sárgát, vagy narancssárgát kombináld visszafogottabb árnyalatokkal, így sokkal elegánsabb lesz a hatás!

Afrika a bejárati ajtónál

Már rögtön a bejáratnál jelezheted a hozzád érkezőknek, hogy egy Afrika- rajongóval van dolguk. Egy különleges hangulatú dekoráció igazán remek kiegészítője lehet otthonodnak, ráadásul mindenki láthatja, milyen különleges ízléssel vagy megáldva. Választhatsz az előszobába egy több kisebb képből álló össze állítást, mely egyedülálló stílust ad otthonodnak..

Előszoba galéria

Afrika a nappaliban

Ha a nappaliba is szeretnél elhozni egy szeletet a kontinens világából, kezdd a fallal! Tegyél fel fotótapétát, keresgélj a matricaszettek vagy a vászonképek között: biztosan találsz olyat, ami illik a lakásodba. A falakra mehetnek a fából készült törzsi álarcok, pajzsok, motívumok. A lényeg, hogy ne zsúfold tele a szobát, mert a hozzád érkezők inkább érezhetik magukat egy gyűjtögető dzsungelében, mint egy szafarin. Ízlésesen elhelyezve a faldekorációk, a dísztárgyak, a fa bútorok alkothatnak olyan elegyet, amitől mindenkinek leesik az álla, mikor belép a nappalidba.

Design tapéta

Egy csipet Szavanna.

Zsiráf fotótapéta

Afrikai naplemente vászonkép

Afrikai vászonkép

Hello Afrika

Több részes vászonkép

Afrikai pillanat az otthonodban.

Design afrikai tapéta

Zebra dekoráció tapétával.

Zebra dekoráció

Afrika a hálószobában

Ki ne szeretné, ha reggelente egy idilli kép fogadná? Válaszd ki a kedvenc matricaszettedet, és ébredj egy szafariban vagy tegyél fel olyan matricát, ami az afrikai elefántokat hozza el a hálószobádba. Ők az életben elég veszélyes állatok, de a falra felragasztva nem árthatnak neked, sőt a szomszédok sem szólnak be a zaj miatt:)

Ha Afrikában inkább a kultúrája fogott meg, akkor válassz olyan képet, amin egy helyi törzs látható. Kombináld természetes anyagokból készült díszekkel és kiegészítőkkel: színben harmonizáló párnák, ágytakarók is segíthetnek a hangulat kialakításában. Ha pedig esténként meggyújtasz néhány gyertyát vagy füstölőt, valódi Afrika – hangulatot varázsolhatsz a szobába.

Az afrikai enteriőr egyre közkedveltebb, hiszen segítségével különlegesen egzotikus otthont varázsolhatunk magunknak. Romantikus, játékos, okosan használva kellemes és élhető lesz a lakásunk. Természetesen időt kell szánnunk a lakberendezésre, érdemes előre kitalálni, mit hova helyezünk, melyik falra mit képzeltünk el és milyen kiegészítők illenek hozzá. Így teljesen mindegy, milyen településen élünk, hazatérve a misztikus, vadregényes Afrikában találhatjuk magunkat.

 

Afrikai enterior

Afrikai naplemente fotótapétán.

 Afrikai tapéta

Ha szeretnél egy csipet afrikai hangulatot varázsolni az otthonodba, nézd meg vászonkép és fotótapéta kínálatunk.

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.