Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Egy csók a romantika városában: így csempészd be Párizst az otthonodba!

292 Olvasta 2 Kedvelők

Egy érzéki csók az Eiffel toronynál, egy andalító séta Párizs utcáin, egy jókedvű délután a Montmartre-nál… Romantikusan hangzik, igaz? Ehhez már nem is kell repülőre ülni, hiszen a saját lakásodban is átélheted a francia főváros legvarázslatosabb pillanatait. A megoldás: fotótapéta!

Ha azt mondjuk Párizs, szinte majdnem biztos, hogy azt vágod rá, hogy szerelem! A francia fővárosban van valami a levegőben, amitől megdobban az emberek szíve és a felhők fölé repíti őket. Miért ne élnéd át mindezt te is minden nap? Miért ne csókolhatnád meg kedvesedet naponta a Szajna partján? Párizst ábrázoló fotótapétáink tökéletesen alkalmasak arra, hogy új köntösbe öltöztessék az otthonodat, miközben nem kell komolyabb átalakításokat végezned. Egyszerűen csak válaszd ki a megfelelő tapétát, tedd fel a falra és élvezd a látványt!

Pátizs-i hangulat

Milyen tapétát válassz?

Rendben, hogy Párizs és szerelem, de melyik tapétát válaszd a hatalmas kínálatból? A választ erre a kérdésre csak te tudhatod! Ha jártál már Franciaországban, akkor biztosan van olyan hely, ami igazán fontos számodra. Ami a legjobban tetszett, ami emlékezetes, ahol történt valami olyan esemény, amire mindig emlékezni szeretnél. Legyen az egy kis utca, az Eiffel torony, a Szajna partja, egy tér vagy egy szökőkút. Ha egy az egyben imádod a várost és nem tudod egy részét sem kiemelni, nézd az egészet egy madár szemével, válassz igazán egyedi nézőpontot! Különleges élmény a reggeli kávé mellett egész Párizsban gyönyörködni, mintha csak egy felhőkarcoló tetejéről néznél le.

Párizs fotótapéta

Ha még sosem jártál a francia fővárosban, az sem probléma, hiszen számos emlékezetes film játszódik itt, amiket is felidézhetsz tapétáinkkal. Belebújhatsz egy kicsit Amélie bőrébe, aki a Montmartre-on élt, egy környékbeli kis bisztróban dolgozott és folyamatosan azon volt, hogy jobbá tehesse a környezetében élők életét. Ha az éjjeli Párizst szereted, akkor átélhetsz egy csodás estét Ethan Hawke társaságában, aki az „Amikor lemegy a nap” című filmben ismerte meg a város igazán romantikus oldalát Julie Delpy oldalán.

Design tapéta Párizs-i hangulat

Bármelyiket is választod, az biztos, hogy kiváló minőségű képet kapsz kézhez: hatalmas felbontás, tökéletes nyomtatás, élénk színek, tűéles a legapróbb részletekig. A fotótapéták ellenállnak az időnek és az ablakon bemosolygó napnak is, így hosszú évekig változatlanul gyönyörűek maradnak, nem kell attól félned, hogy Párizs kifakulna.

párizsi látkép

Miért éppen Párizs?

Mert nincs még egy ennyire ikonikus és romantikus város, mit Párizs! A monumentális Eiffel toronytól a legkisebb utcasarokig minden része olyan energiát sugároz, ami egyszerre megnyugtat és feltölt. Azért akartuk elhozni ezt az érzést, hogy te is kémlelhesd egy „erkélyről” a nagyvárost, ücsöröghess egy tipikus francia kávézó előtt, vagy művésznek érezhesd magad, aki éppen felskiccelte a falra a város látképét.

Repülj velünk Párizsba! Most még jegyet sem kell váltanod, sőt a csomagolást is megúszhatod, csak válassz egy gyönyörű képet, tedd fel a falra, és adj egy csókot kedvesednek a romantika fellegvárában!

Párizsi hangulat

Párizs vászonkép

Párizs vászonképeken.

 Párizs vászonkép Eiffel vászonkép

Eiffel torony fotótapétán.

Párizs fotótapéták

Válogass Párizs-i fotótapétáink között!

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.