Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Így hozd el egyszerűen a természetet az otthonodba!

1405 Olvasta 3 Kedvelők

Neked is minden álmod egy hely, ahol a természet csupán egy karnyújtásnyira van? Kiborít, hogy ha kinyitod otthon az ablakot, a nagyváros zaja üti meg a füled egy lakótelep közepén? A zajjal nem tudunk mit kezdeni, de abban segíthetünk, hogy egy kicsit közelebb kerüljön a természet az otthonodhoz!

 Akár egy nagyváros közepén laksz, akár egy faluban vagy az erdő szélén, a lakásod mindig a te kis kuckód marad, amit úgy rendezel be, ahogy csak szeretnél. Ha szereted a természet közeli dolgokat, de nem engedheted meg magadnak, hogy az erdő közepén élj egy viskóban, akkor bizony az erdőt kell „hazavinned” a lakásodba. Ez most az a helyzet, amikor egy kis kreativitással elérheted, hogy a hegy menjen Mohamedhez.

Egy fahatású tapétával például máris abban a bizonyos erdei viskóban érezheted magad.

Mi az a fahatású tapéta?

Ugyanolyan tapéta, mint amiket már ismersz, a mintája viszont egészen egyedi. Olyan, mintha tényleg egy farönk mellett ülnél, vagy mintha egy farakás lenne az egyik fal mellett. Ezek a tapéták nem csak feldobják és trendivé teszik a lakásodat, de segítségükkel elhozhatod az életedbe azt, ami igen keveseknek adatik meg: ott lesz a természet a mindennapjaidban.

Hogy lehet természetközeli hangulat a lakásodban?

Nyugalom, nem kell nagy dolgokra, hatalmas építkezésekre és magas költségekre gondolni. Néhány méter tapétán és a megfelelő bútorokon kívül csak a kreativitásodra lesz szükség.

Ha van egy régi kandallód, vagy álkandallód, tapétázhatsz mellé tűzifarakást, így télen is érzed majd az otthon melegét. Egy öreg fa évgyűrűi, egy fakerítés, de akár tömör fa is kerülhet a faladra, a saját ízlésed szerint.

Fa hatású tapéta

Design tapéta fa hatással

Ha színesítenél egy kicsit, dönthetsz egy színezett-fa-hatású darab mellett is, hiszen a természet közelsége így is megmarad. Fontos, hogy nem szabad minden falra másmilyen tapétát tenni, lehet mellette akár egy fehér fal is, így nem lesz túl zsúfolt az otthonod. A falak stílusához passzoló bútorokat vegyél, melyek vagy fából készültek, vagy szintén fahatásúak. Ezek beszerzésére nagyon jó terep lehet egy régiségpiac vagy egy garázsvásár, de akár egy bútorbolt jól elkapott akciója is segíthet. Az is elképzelhető, hogy ha jól szétnézel, rájössz, hogy már vannak ilyen bútordarabok a lakásodban, azonban eddig egészen egyszerűen nem volt kiemelt funkciójuk. Most viszont nem csak előtérbe kerülhetnek, de valódi díszei is lehetnek otthonodnak!

Fa design tapéta

Fotóapéta fa faldekoráció

Fa faldekoráció

Ha igazi átalakulásra vágysz, és odavagy az olasz kisvárosokért, egy csodálatos fa ablakon keresztül „kinézhetsz” a levendulamezőkre is. Nem, nem kell elköltöznöd hozzá, csak egy megfelelő tapétát kell választanod.

Levendulás tapéta

Ha kedvet kaptál, és egy percig sem szeretnél várni a tervezgetéssel, akkor válogass online a tapéták közül!

 

 

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.