Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Így varázsold újjá néhány óra alatt a szobádat tapétával!

1083 Olvasta 1 Kedvelők

Időről időre jót tesz az ember lelkének, ha felújítja lakását, megszépít egy- egy helyiséget. Megváltoznak a színek a fények és az összhatás – mintha elköltöztél volna. Akkor sem kell lemondanod erről az élményről, ha nem tudsz, vagy nem akarsz ilyen munkába belevágni – a hobbitapétával igazán modern és egyedi szobát varázsolhatsz magadnak nagyon egyszerűen!

Már számtalanszor átrendezted a lakásodat, de mégis úgy érzed, valami hiányzik? Van egy szoba, amit jó lenne feldobni valamivel, de ötleted sincs, mi lenne a megoldás? Már unod az egyszínű falakat? A hobbitapéta használatával nem kell átalakítani az egész szobát ahhoz, hogy új köntösbe bújtasd. Határt csak a képzeleted szabhat, hiszen számos mintából válogathatsz!

Kedvenc hobbid fotótapétán

Design tapéta

Mi az a fotótapéta?

Emlékszel azokra a régi, pálmafás poszterekre, amik a 80-as, 90-es években olyan nagy népszerűségnek örvendtek? Nos, ez nem olyan:) Azokkal a tapétákkal az volt a legnagyobb baj, hogy egyforma volt minden lakásban, ugyanakkor stílusidegen, és meglehetősen kétes minőségű. Képzeld el ennek a 21. századi változatát, ami teljesen egyedi, teljesen személyre szabható, illik Hozzád és a lakásodhoz, és olyan tűéles a nyomtatás, hogy szinte lemászik a falról! A tapétán lehet fotó, egy kedves motívum, vagy bármilyen olyan egyedi minta, amit elképzeltél magadnak: több ezer lehetőség közül választhatsz.

A motorokért rajongsz? Miért ne lehetne egy olyan fal a szobádban, ahol motorokat ábrázoló hobbitapéta van? Ha a virágokat szereted, ébredhetsz minden reggel virágoskertre vagy harmatcseppes szirmokra, de ha tengerparti vagy erdei hangulatot szeretnél varázsolni, az is megoldható.

Erdei pillanatképek a nappalidban

Erdei pillanat tapéta

Erdei képek

Gyönyörű virágok és tájképek

Modern tapéta nappalid dekorálására

Hangulatos otthonok

Hogy alakíthatom modernné és fiatalossá a szobámat?

A legfontosabb, hogy a szoba (amellett, hogy modern és trendi), tükrözze a személyiségedet is. Kitalálhatsz egy komplett témát is, ami köré építed a gondolataidat. Gondolkozhatsz vintage vagy modern stílusban, így egy ilyen típusú hobbi tapéta mellé már csak a megfelelő kiegészítőket kell beszerezned. Ha a nagyvárosokért rajongsz, akkor akár Párizs vagy Manhattan éjszakai látképét is a faladra teheted, ráadásul, ha néhány amerikai cuccot is sikerül mellé beszerezned, ki sem akarsz majd mozdulni a szobádból. Ha arra vágysz, hogy minden reggel a tengerparton ébredj, annak sincs akadálya, hiszen akár egy trópusi paradicsomot is tapétázhatsz a faladra. A jógáért rajongsz? Legyen egy olyan hely a szobád, ahol rögtön lemész alfába egy hosszú munkanap után.

 Hobbi tapéták

Miért jó a fotótapéta?

Ha nem szeretnél nagyobb összeget kiadni azért, hogy feldobd a szobádat, akkor ez az ideális megoldás. Felhelyezése egyszerű, nem kell szétkapni hozzá az egész lakásodat, ráadásul takarítani sem kell egy fél napig, miután elkészült a fal. Te is fel tudod tenni, nem kell külön szakembert is megfizetni. Ha csak egyetlen szabadnapod van arra, hogy újjávarázsold a szobád, másnap már abban a „világban” ébredhetsz, ami számodra a legtökéletesebb. Ha pedig hónapok után megunod a látványt, egyszerűen kinézel egy másik tapétát és már indulhat is az újabb varázslat!

Kattints ide és nézz szét a kínálatunkban!

 Design fotótapéta

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.