Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Hogyan használhatsz egy vászonképet többféle stílushoz?

471 Olvasta 2 Kedvelők

Egy kép különböző stílusokhoz.

Skandináv stílusban:

A skandináv lakberendezés fő jellemzői a természetes vászon és fa alapanyagok, a fehér és a szürke színek.

-Mi történik megpróbáljuk megtörni ezt a monotonitást? A vászonkép egyedülálló színeivel meghatározó dekorációja lesz a nappalinak, viszont nem töri meg a belső tér harmóniáját.

Vászonkép Skandináv stílus

Az ipari stílus a gazdasági válság idején alakult ki, mikor a régi gyárcsarnokokat lakásként kezdték újra hasznosítani. Megmaradtak a csarnokokban használt tégla-. és beton falak, fém kiegészítők, lámpák, ruhás szekrények. A nyers designhez remekül illik a vászonkép egyszerű három részes elrendezésre és a látható keret nélküli használata.

Nehéz, fából készült sötét bútorok, különleges hangulattal ez jellemzi a gyarmati stílust. Ebbe az egyedülálló designbe remekül illik egy világtérkép a falon, mely még tovább hangsúlyozza az egzotikus megjelenést.

Vászonkép - ipari stílus

Nappali klasszikus stílusban

A teljesen bézs belső, a bútorok és a kiegészítők időtálló harmóniájába tökéletesen illik egy modern vászonkép. A Világtérkép háttérszíne remekül illik a klasszikus stílusú otthonodba.

Klasszikus lakberendezés

Hálószoba dekoráció

Szeretnéd, hogy az egész világ a lábaid előtt heverjen? Akaszd a képet a hálószobába! A többrészes vászonkép szépen mutat az ágy fölött. A kép bézs háttérszíne egyedülálló melegséggel tölti meg a hálószobát, a földrészek színpompái pedig garantálják a színes álmokat.

Térkép gyerek vagy tinédzser szobában.

Remek ötlet! A színek ösztönzik a kreativitást, a vázlatos kontinensek pedig támogatják a földrajzi ismereket.

Világtérkép vászonkép

Kép az irodába?

Egy modern irodába a fekete fehér kontrasztok, mellett egy színes világtérkép és pár sárga kiegészítő egedülálló stílussal tölti meg a munkahelyed.

Vászonkép irodába

Te melyik stílushoz választanád a vászonképet?

Mond el a véleményed

Szeretnél hozzá szólni a cikkhez? Jelentkezz be oldalunkra.