Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Legújabb inspirációnk

Vásárolj kényelmesen kedvenc kanapédon ülve. Böngészd át egész kínálatunkat otthonról, nincs nyitva tartási idő - rendelésed bármikor leadhatod online. Ha megtaláltad a számodra megfelelő terméket, nincs más dolgot, mint végig menni a rendelési folyamaton.

-Hogy tudsz vásárolni az Óvárdesign oldalon?

  Ha sikerült kiválasztanod otthonod új dekorációját, a termékek mellett lévő "Megveszem" gombbal virtuális kosaradba teheted a termék. A kosarad tartalmát folyamatosan nyomon követheted. Ha szeretnél még nézelődni az oldalon a „vásárlás folytatása” gombra kattintva visszatérhetsz a termékekhez, vagy a „Tovább a kosaramhoz” gombbal áttekintheted a jelenlegi kosarad, módosíthatod a tételeket, törölhetsz a kosaradból terméket vagy rögzítheted a vásárlást.

 -A kosár összegzésnél ellenőrizheted aktuális vásárlásod, megadhatod a kedvezményes kuponod kódját, de akár a termékek mennyiségét is megváltoztathatod.

Igyekszünk a lehető legegyszerűbbé tenni a vásárlást honlapunkon:

-Vásárolhatsz webáruházunkban vendégként, így regisztráció nélkül csak a szállításhoz és a számla kiállításhoz szükséges adataid kell megadnod. 

-Regisztráció esetén webáruházunk tárolja az adataid, így egy általad választott felhasználónévvel és jelszóval bármikor áttekintheted a rendelésed-, személyes adataid, és a következő vásárlásnál ezeket nem kell újra megadnod.

Ha már most szeretnél regisztrálni webáruházunkban itt megteheted: Regisztrálok

Adataid megadását követően kiválaszthatod a számodra legkényelmesebb fizetési módot. Választhatsz banki előre utalást, bankkártyás fizetés illetve utánvétes fizetés között.

Bankkártyás és banki utalásos fizetés esetén a megrendelt terméket közvetlenül az európai központi raktárból szállítjuk ki, így sokkal rövidebb a szállítási idő.

Utánvétes fizetés esetén a szállítás gyüjtő fuvarral érkezik meg telephelyünkre, így a szállítási idő jóval hosszabb.

A vásárlásod véglegesítéséhez ne felejtsd el „Megerősíteni a rendelésed”, webáruházunk csak ebben az esetben rögzíti a rendelésed.

A rendelés megerősítésével fizetési kötelezettséged keletkezik.

A vásárlást követően, munkatársaink megkezdik rendelésed feldolgozását. A vásárlásod minden esetben 24 órán belül visszaigazoljuk. Ha valamilyen hiba okán nem érkezne meg 24 órán belül a visszaigazoló email, kérjük jelezd felénk ügyfélszolgálatunkon:

 Tel.: 0630-5590626 munkanap 9-17 óra között

 Email: info@otthondekor.hu